Τι σχέση μπορεί να έχει το NFL με το NCAA; Καμία θα απαντούσε κανείς χωρίς να το πολυσκεφτεί ιδιαιτέρως. Στην περίπτωση του Tom Crean, όμως, τα… κοινά είναι ουκ ολίγα. Ο προπονητής του Indiana (Νο14 σε πανεθνικό επίπεδο) συνδέεται με παραπάνω από έναν τρόπους με το επαγγελματικό baseball καθώς η σύζυγός του είναι αδερφή δύο εκ των κορυφαίων τεχνικών στο “εθνικό σπορ” των Αμερικανών.

Ο λόγος για τους John και Jim Harbaugh, για την οποία το “αδερφάκι” μας NFLblog παρουσιάζει μία… ξεχωριστή ιστορία. Τα δύο αδέρφια θα κοντραριστούν στον τελικό του Super Bowl στις 3 Φεβρουαρίου, σε μία μονομαχία, όπου η οικογένεια μοιάζει να είναι… διχασμένη.

Κι αν η Joani Harbaugh (αδερφή των αντιπάλων του Super Bowl και σύζυγος του Tom Crean) είναι αναγκασμένη να κρατήσει ουδέτερη στάση, κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ισχύσει για τον προπονητή των Hoosiers, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη για να δει από κοντά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2013 στις ΗΠΑ.

Κι αυτό γιατί ο Tom Crean βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, ποιον εκ των δύο κουνιάδων του να υποστηρίξει. Η λογική, πάντως, λέει πως θα επιλέξει κι αυτός μία πιο ουδέτερη τακτική για να γλιτώσει την… κρεβατομουρμούρα. Κι όχι άδικα…