Του Γιώργου Αδαμόπουλου
30/03/2012 (17:10)

Για το Νορθ Καρολάινα, η φετινή σεζόν θα μπορούσε να έχει τίτλο “τι θα γινόταν αν;”.  Λόγω του τραυματισμού του Κένταλ Μάρσαλ, που του στέρησε πολλές από τις ελπίδες για πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Η επόμενη περίοδος, όμως, θα έχει περισσότερα ερωτήματα για τον κόουτς, Ρόι Ουίλιαμς, καθώς τέσσερις από τους πέντε βασικούς παίκτες του αφήνουν το κολέγιο… Εκτός του σέντερ Τάιλερ Ζέλερ, που ολοκλήρωσε τις 4ετείς σπουδές, του, οι Χάρισον Μπαρνς (2ετής-17,1π. μ.ο.), Κένταλ Μάρσαλ (2ετής-8,1π΄. μ.ο.) και Τζον Χένσον (3ετής-13,7π.-9,9ριμπ. μ.ο.) ανακοίνωσαν την Πέμπτη (29/3) ότι θα αποχωρήσουν πρόωρα από τους “TarHeels” και θα δηλώσουν συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ!

Ο κόουτς Ουίλιαμς καλείται να βρει τους αντικαταστάτες τους, ωστόσο με γραπτή του δήλωση ανέφερε πως “είναι μία μεγάλη μέρα για τρεις παίκτες μας, οι οποίοι κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, αλλά και μία μελαγχολική μέρα για μένα, καθώς δεν θα έχω την ευκαιρία να τους κοουτσάρω ξανά”.

Μάλιστα, ίσως η ομάδα του υποστεί και 5η απώλεια, αφού ο Τζέιμς Μάικλ΄ΜακΑντού, ανιψιός του θρύλου των Λέικερς και της Ολίμπια Μιλάνο, Μπομπ ΜακΑντού (6,1π. μ.ο.), θα ανακοινώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο αν θα επιλέξει και εκείνος τον δρόμο του ντραφτ.