Η ελληνική παροικία του Robert Morris αναμένεται να αποκτήσει περισσότερα μέλη, καθώς από την επόμενη σεζόν (2013-’14) η Άρτεμις Σπανού δεν θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας. Κι αυτό γιατί οι Colonials ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Άννας – Νίκης Σταμολάμπρου (17, 1.72) και Ραφαέλας Λουκίας Αγγελίδου (17, 1.87), οι οποίες θα κάνουν τα πρώτα τους… κολεγιακά βήματα στο πλευρό της Ροδίτισσας φόργουορντ.

Οι δύο παίκτριες του ΠΑΟΚ αποδέχθηκαν την πρόταση που τους κατέθεσε το Robert Morris και μετά το πέρας της φετινής σεζόν θα κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι κυνηγώντας την αγωνιστική τους εξέλιξη σε ένα πολύ καλό μπασκετικό πρόγραμμα, έχοντας ως μέντορα και την πρώην παίκτρια του Πανιωνίου, η οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα των Colonials (16.8π.-12.9ριμπ.-2.4ασ. τη φετινή σεζόν).

“Η Άννα – Νίκη είναι μία από τις καλύτερες γκαρντ της Ευρώπης. Έχει την ικανότητα να παίζει τόσο ως πόιντ όσο και ως σούτινγκ γκαρντ, αφού μπορεί και να πασάρει και να σκοράρει. Η εμπειρία της από το υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο θα αποδειχθεί πολύ ευεργετικό για εμάς. Μου θυμίζει πολύ την Άρτεμη (Σπανού) στον τρόπο που μπορεί να προσφέρει από δύο θέσεις”, δήλωσε για την Σταμολάμπρου ο προπονητής του Robert Morris, Σαλ Μπουσκάλια, για να καταλήξει αναφερόμενος στην Αγγελίδου:

“Η δύναμη και η επιθετικότητα είναι δύο στοιχεία που θα μας φέρει η Ραφαέλα. Είναι μία σκληρή παίκτρια που δεν τα παρατάει ποτέ. Η Ραφαέλα είναι μία παίκτρια για όλες τις δουλειές, που χρειάζεται σε κάθε ομάδα”.