Είτε είστε φίλοι του σινεμά είτε όχι, είτε είδατε τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ είτε όχι, είτε είστε… λάτρεις των σόσιαλ μίντια είτε όχι, είναι σχεδόν σίγουρο πως όλο και κάπου θα έχετε πετύχει το περιβόητο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock μετά από ένα μάλλον αχρείαστο αστείο του τελευταίου για τη σύζυγο του πρώτου, ένα χαστούκι το οποίο σόκαρε το παγκόσμιο γίγνεσθαι και προκάλεσε ντόρο σε όλη την υφήλιο.

 

 

 

Ο Chris Rock, για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και πολυτάλαντους κωμικούς του Χόλιγουντ, με την παρουσία του σε σκηνές και ταινίες στις ΗΠΑ να τον έχει καθιερώσει φυσικά εδώ και χρόνια ως μια μορφή συμπαθητική και γνωστή προς πάσα κατεύθυνση.
Ωστόσο, αυτό το περιστατικό στα Όσκαρ απογείωσε την καριέρα του!

Συγκεκριμένα, ο διάσημος κωμικός αναμένεται να έχει αύριο (2/4) την πρώτη του παράσταση σε θέατρο μετά από το εν λόγω συμβάν, με την αρχική τιμή των εισιτηρίων για την παρουσία του στη Βοστόνη να έγκειται στα 125 δολάρια ανά άτομο πριν την περασμένη Κυριακή.
Πλέον, αυτό το ποσό έχει εκτιναχθεί στα 999 δολάρια ανά άτομο ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ -σε μια παράνοια χρημάτων που εκκινεί από εκεί και φτάνει μέχρι και τα 1249 δολάρια!

Μια μέρα μετά, οι ημιτελικοί του Final Four της φετινής March Madness μεταξύ των Kansas και Villanova από τη μια μεριά και των Duke και North Carolina από την άλλη αναμένεται να λάβουν χώρα μετά από αναμονή αρκετών ημερών, με τα περισσότερα εισιτήρια φυσικά να έχουν ήδη εξαντληθεί -κάτι που, όπως όλοι γνωρίζουμε, εκτοξεύει ακόμα περισσότερο την τιμή των εναπομείναντων.

Μπασκετόφιλοι από κάθε μεριά του πλανήτη θα «σκότωναν» για μια ευκαιρία να δουν από τόσο κοντά τη γιορτή της… τρέλας στο NCAA. Ωστόσο, οι τιμές που κυριαρχούν μάλλον θα τους κάνουν να αλλάξουν άποψη…

Συγκεκριμένα, στην παρακάτω φωτογραφία διαφαίνεται η θέα από τη θύρα 63 του γηπέδου των ημιτελικών και εν γένει του μίνι θεσμού.
Δεν είναι και η καλύτερη θέση στο γήπεδο, σωστά;
Αν μαθαίνατε πως κοστίζει 6.000, θα γινόταν ακόμα χειρότερη…

 

 

Τουλάχιστον, η μοναδικότητα μιας τόσο σημαντικής μπασκετικής διοργάνωσης όπως το Final Four της March Madness μπορεί να έχει μεγαλύτερη ισχύ από έναν άλλο τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Αλλά 6.000…;