Τις άκρως θετικές του εμφανίσεις στον κόσμο του NCAA συνεχίζει ο Τάσος Καματερός, που άγγιξε το double double στη χθεσινή άνετη νίκη του South Dakota με 93-37 επί του Waldorf College -την 5η στη φετινή σεζόν αλλά και την 5η σε ισάριθμα ματς στην έδρα του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας «ψηλός» τελείωσε το εν λόγω blow out με 11 πόντους (4-9 σουτ) όντας… φαρμακερός από μακρινή απόσταση (3-5 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 1 τάπα σε 16 αγωνιστικά λεπτά, όντας συνολικά 3ος στο σκοράρισμα, 2ος στο rebounding, 3ος στη δημιουργία την ίδια στιγμή που ήταν μόλις 7ος στα συνολικά λεπτά παρουσίας!

Το σπουδαιότερο όμως, δείγμα γραφής του δεν είναι άλλο από την εκτόξευση της αυτοπεποίθησης και συνεπώς και της αποτελεσματικότητάς του από μακρινή απόσταση, αφού ενώ στα πρώτα 5 ματς της χρονιάς μετρούσε μόλις 4 εύστοχα τρίποντα σε 15 απόπειρες (27% ευστοχία) έχει καταφέρει να εκτελεί με 7-13 (54% ευστοχία) διπλασιάζοντας έτσι την απόδοσή του!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως φέτος αριθμεί 8 πόντους, 5 ριμπάουντ (career high) αλλά και 42% από την περίμετρο (career high) σε 21 αγωνιστικά λεπτά.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Tags:
NCAA