Τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/12), ο Τάσος Καματερός υλοποίησε μια εκ των χειρότερων φετινών του εμφανίσεων στο NCAA στη νίκη του South Dakota με 78-64 έναντι των Bellarmine Knights -την 7η σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας «ψηλός» έμεινε στους 5 πόντους με 2-8 εντός πεδιάς σουτ και με 1-5 από την περίμετρο, τα 2 ριμπάουντ, τη μια ασίστ και το ένα κλέψιμο στο χθεσινοβραδινό ματς κόντρα σε ένα σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο, χωρίς να μπορέσει να προσφέρει κάτι το τρομερά ουσιαστικό με τις ατομικές του επιδόσεις.

Ωστόσο, το γεγονός πως αγωνίστηκε για 27 λεπτά -4η καλύτερη επίδοση στην ομάδα- αποδεικνύει το γεγονός πως η ουσία του είναι πολύ πιο σημαντική από όσα γράφονται στη στατιστική υπηρεσία, με τους Perrott- Hunt, Fuller και Goodrick που έκαναν καλύτερα ματς ατομικά να είναι οι μοναδικοί που τον ξεπέρασαν!

Πλέον, το South Dakota θα ξεκουραστεί τις επόμενες 5 ημέρες μέχρι να αναμετρηθεί με το Oral Roberts (5-5), σε ένα ματς όπου ο Καματερός χρωστάει μια μεστή απόδοση, μετά το πρώτο του παιχνίδι με λιγότερους από 8 πόντους από τον Νοέμβριο.

Tags:
NCAA