Την κορυφαία εμφάνιση της πορείας της στον κόσμο του NCAA πραγματοποίησε η Ιωάννα Κριμίλη κόντρα στις Portland Pilots, με την Ελληνίδα guard/ forward να πετυχαίνει μάλιστα career high σε πόντους και να οδηγεί στη νίκη και την επιστροφή στα θετικά ρεκόρ (14-13 πλέον) τις San Francisco Dons (80-72).

Συγκεκριμένα, η ικανή σκόρερ σταμάτησε στους 38 ολόκληρους πόντους εκτελώντας με 10-21 σουτ εντός πεδιάς, 5-13 από την περίμετρο αλλά και 13-16 βολές, ενώ γέμισε την ίδια στιγμή τη στατιστική της υπηρεσία και με 3 ριμπάουντ αλλά και 5 ασίστ, κάτι που δηλώνει πως είχε συμμετοχή στα 15 από τα 27 καλάθια των νικητριών!

Μάλιστα, η γεννημένη στο Ηράκλειο αθλήτρια ήταν και εξαιρετικά clutch, καθότι σημείωσε τους 10 πόντους της στην 4η περίοδο, ενώ με 6-6 βολές στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα της συνάντησης «καθάρισε» το βαθμολογικά ανώτερο Portland, που από μεριάς του έπεσε στο 16-7 μετά από 23 ματς.

Έτσι, η Κριμίλη συνεχίζει έναν… καυτό Φεβρουάριο μετρώντας 24 πόντους στα τελευταία 5 ματς της, την ίδια στιγμή που εκτελεί με 47% εντός πεδιάς, με 35% από την περίμετρο και με 87% από τη γραμμή των βολών -ενώ παράλληλα έχει οδηγήσει το κολέγιό της σε 3 νίκες.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ.