Ο Τάσος Καματερός συνεχίζει να είναι εξαιρετικός στον κόσμο του NCAA κατά τη φετινή σεζόν, όπου αποτελεί έναν από τους πλέον σταθερούς μα και ικανούς παίκτες των South Dakota Coyotes -με τον Έλληνα «ψηλό» να είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι κόντρα στους Western Illinois Leathernecks βοηθώντας την να επικρατήσει με 75-72 και να ανέλθει στο 12-7.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Power Forward ήταν τόσο ο πρώτος σκόρερ όσο και ο πρώτος ριμπάουντερ των νικητών, με τον ίδιο να σταματάει στους 17 πόντους με 5-7 δίποντα, 1-7 τρίποντα και 4-4 βολές, 10 ριμπάουντ (2 επιθετικά) αλλά και 1 τελική πάσα σε 32 λεπτά συμμετοχής (4η καλύτερη επίδοση).
Παράλληλα όμως, ήταν και εξαιρετικά καίριος στα κρίσιμα, αφού κατάφερε να πετύχει τους 11 από τους 17 συνολικά πόντους του -το 65% τους δηλαδή- στο δεύτερο ημίχρονο, ένα χρονικό διάστημα όπου συμμετείχε παράλληλα στο 37% των εν γένει πόντων και του South Dakota!

 


 

Ο Καματερός βρίσκεται σε πολύ δυναμικό φεγγάρι τελευταία, αριθμώντας 15 πόντους με 55% εντός πεδιάς και 46% τρίποντο, και 6 ριμπάουντ τις τελευταίες δέκα ημέρες, βοηθώντας την αρμάδα του να πετύχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς σε αυτό το διάστημα!

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Tags:
NCAA