Προπόνηση στο γήπεδο του ΓΑΣ Άμφισσας, το ανδρικό τμήμα του οποίου επιστρέφει από φέτος στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ μετά από μια χρονιά στις Εθνικές Κατηγορίες και τη Γ Εθνική, έκανε το κολέγιο του Yale, το οποίο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα πήρε την απόφαση να κάνει μια στάση στην Άμφισσα και να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Τι κοινό μπορεί να εχει η ομάδα μπασκετ του Υale university με τον ΓΑΣ Άμφισσας; Και όμως μια όμορφη συνύπαρξη στο γήπεδο Χριστολιάς Καμπερακης. Κάθε 4 χρόνια η όμαδα μπάσκετ και η ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου του YALE ταξιδεύει εκτος Αμερικής.

Φέτος ήταν η σειρά της Ελλάδας και στη μετακίνηση τους από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα έκαναν μια στάση για διανυκτέρευση στη περιοχή και προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Χριστολιάς Καμπεράκης.

Ο προπονητής James Jones ανταλλαξε απόψεις με τον προπονητή Agapitos Gidas και τον αρχηγό της ομάδας Oikonomou Thanasis για το όμορφο άθλημα της καλαθοσφαιρίσης ή basketball αν προτιμάτε. Εντύπωση προκάλεσε η ευγένεια ο σεβασμός και η δια χειρός ξεχωριστά ευχαριστία όλων των ανθρώπων συμπεριλαμβανομένων των παικτων του YALE BASKETBALL Team. Αυτή η ομάδα έδειξε να πορεύεται με τα υψηλότερα επίπεδα αξίας αντάξια του παγκοσμίου φήμης ονόματος της.

Ο Γας Άμφισσας αισθάνεται τυχερός που σας φιλοξένησε και σας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους που θέσατε για αυτή τη χρονιά.