Την εξαιρετική φετινή του πορεία συνεχίζει ακάθεκτο το Michigan, το οποίο χθες το βράδυ πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του. Οι “Wolverines” επικράτησαν σχετικά εύκολα του Purdue με 68-53, κυρίως γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους. Τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας από τη γραμμή των τριών πόντων (43.8%) σε συνδυασμό με τα ηγετικά χαρακτηριστικά των παικτών του Michigan έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, σε μία ακόμα… παράσταση εν όψει March Madness.

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει και το Gonzaga. Η ομάδα του Μαρκ Φιού επιβλήθηκε εντός έδρας του BYU με 83-63 βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ρεκόρ της (16-2). Αυτή τη φορά, ο Κέβιν Πάνγκος μπορεί να έμεινε σε “ρηχά νερά”, αλλά η εντυπωσιακή εμφάνιση των Κέλι Ολίνικ (26π.-9ριμπ.) και Ελίας Χάρις (25π.-10ριμπ.) έφτανε για να δώσει τη νίκη στο Gonzaga.

Τέλος, σπουδαίο “διπλό” πανηγύρισε το UCLA, το οποίο… θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές κερδίζοντας το Arizona με 84-73. Οι “Bruins” έβαλαν τις βάσεις της νίκης τους από το πρώτο ημίχρονο και με Σαμπάζ Μουχάμαντ (23π.) να ηγείται στο σκοράρισμα, έφτασαν στην τελική επικράτηση.