Το North Carolina δείχνει να έχει χάσει φέτος μέρος από τη λάμψη του αφού χθες το βράδυ γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από το Virginia με 61-53. Οι “Tar Heels” δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο αφού οι 22π. που πέτυχε ο Ρέτζι Μπούλοκ ήταν… καταδικαστικοί.

Εύκολο έργο, αντίθετα, είχε το Syracuse, το οποίο άλωσε την έδρα του South Florida. Η ομάδα του Τζιμ Μπόεχαϊμ επικράτησε σχετικά άνετα με 55-44 έχοντας ως πρώτο σκόρερ των Μπράντον Τρις, που σημείωσε 20π.

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της χθεσινής βραδιάς, όμως, διεξήχθη στο Kansas. Εκεί, η τοπική ομάδα επιβλήθηκε δύσκολα του Temple με 69-62, κυρίως γιατί κυριάρχησε στη μάχη των αιθέρων έχοντας συνολικά 14ριμπ. περισσότερα από τους φιλοξενούμενους (46 έναντι 32). Έτσι, οι 26π. που σκόραρε ο Καλίφ Ουάιατ δεν “πλήγωσαν” τους “Jayhawks”.

Τέλος, καταιγιστικό ήταν το Michigan απέναντι στο Iowa, του οποίου και επικράτησε με το επιβλητικό 95-67. Οι “Wolverines” παραμένουν αήττητοι στον φετινό μαραθώνιο και δείχνουν ικανοί να πετύχουν την έκπληξη φτάνοντας μακριά στο NCAA.