Παρά τη μυθική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Bucks έχασαν ένα παχνίδι μέσα από τα χέρια τους. Υπαίτιοι ήταν οι Bulls οι οποίοι υπέταξαν αυτό το εμπόδιο και πήραν μια μεγάλη νίκη με σκορ 119-113 στη παράταση. Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα των Ελαφιών που δέδομενα διανύουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Ο Γιάννης έπαιξε και για τον εαυτό του αλλά και για άλλους δύο καθώς γνωστές ήταν οι απουσίες των Holiday και Middleton. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις πρωτοβουλίες καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ωστόσο στο τέταρτο δωδεκάλεπτο ήταν φανερά άστοχοι με τον Allen να έχει 3/14 τρίποντα. Μοιραία λοιπόν οι Bulls εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των αντιπάλων και πήραν μια τεράστια νίκη εν’ όψει της συνέχειας.

Ο Greek Freak αν και ξεκίνησε κάπως νωθρά τον αγώνα, δεχόμενος μάλιστα και τρεις τάπες. Εντούτοις, δεν πτοήθηκε, συνέχισε και έκανε μια ασύλληπτη εμφάνιση. Πέτυχε 45 πόντους με 17/36 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 11/18 βολές, 22 ριμπάουντ, 7 ασίστ. Μάλιστα, πέτυχε και τρία ρεκόρ. Ρεκόρ καριέρας ήταν και τα 36 εκτελεσμένα δίποντα και τα 39 εκτελεσμένα συνολικά σουτ, αλλά και τα 22 ριμπάουντ.

Από πλευράς, νικητών ο DeRozan έκανε εντυπωσιακό παιχνίδι σταματώντας στους 42 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.