Θεωρείται ως έναν από τους πιο ταλαντούχος παίκτες της γένιας του. Άλλωστε όπως λέμε ”το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”. 

Ο λόγος φυσικά για τον γιο του LeBron James τον Bronny. Σε ηλικία 18 ετών επέλεξε το κολέγιο με το οποίο ουσιαστικά θα ανοίξει ο δρόμος προς το NBA. Προς το μεγάλο όνειρο δηλαδή του πατέρα LeBron να βρεθούν μαζί είτε ως συμπαίκτες είτε ως αντίπαλοι στο ίδιο παρκέ.

Ο 18χρονος λοιπόν επέλεξε το Πανεπιστήμιο του South California καθώς ήθελε να μείνει κοντά στην οικογενειά του.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης ο «Βασιλιάς» με προσωπική του ανάρτηση ελπίζει πως θα τον ακούσουν οι μπασκετικοί θεοί και θα κάνουν πραγματικότητα το ονειρό του:

“Ο Μπρόνι θέλει να έχει μια κολεγιακή καριέρα. Νομίζω ότι θα είναι πραγματικά καλό για τον ίδιο ν’ αρχίσει με το κολεγιακό μπάσκετ, χτίζοντας από εκεί τον μύθο του”, δήλωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ως περήφανος πατέρας που βλέπει το βλαστάρι του να προοδεύει, ομολογώντας μετά το φινάλε “μιας εκ των πιο όμορφων ημερών στη ζωή μου.

Έχω μιλήσει με τους μπασκετικούς θεούς για τους στόχους μου και μ’ έχουν ακούσει κάθε φορά. Ελπίζω ότι θα με ακούσουν και για μια τελευταία φορά”.

https://www.youtube.com/watch?v=NeEgIvWzkjk

Tags:
Bronny James