Όχι τόσο σοβαρός, αλλά όχι κι επιπόλαιος ο τραυματισμός που υπέστη ο Kevin Durant  στο παιχνίδι με τους Heat. Εκτός δράσης για ένα μήνα ο KD.

Στο παιχνίδι των Heat με τους Nets εντός έδρας ο Kevin Durant χτύπησε στο γόνατο, μετά από σύγκρουση με τον Jimmy Butler  και αποχώρησε από το ματς στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Κατόπιν υποβολής στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αποδείχθηκε πως ο “KD” έχει ένα επιπόλαιο τραυματισμό στο δεξί γόνατο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο βδομάδες. Δεδομένου μάλιστα αυτού που σκέφτηκαν άπαντες σε πρώτο χρόνο, μόλις είδαν πώς τραυματίστηκε, το συγκεκριμένο διάστημα μοιάζει… πολύ λίγο.

Ωστόσο σύμφωνα με  την πιο πρόσφατη πληροφόρηση, ο 34χρονος φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Με 29.7 πόντους από 56% στα σουτ, 6.7 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.5 μπλοκ για 3.5 λάθη, ο KD είχε αρχίσει να εντάσσεται στις λίστες των υποψήφιων MVP, από τη στιγμή που οι Νετς ανέτρεψαν την αρχική εικόνα τους και έφτασαν να κοντράρουν τους Σέλτικς για την πρωτιά στην Ανατολική Περιφέρεια.

Ως τα μέσα του Φλεβάρη και τις 16/2 το Μπρούκλιν θα δώσει συνολικά 18 ματς. Σίγουρα ο Ντουράντ θα χάσει το απαιτητικό tour που θα ξεκινήσει στις 18/1 από το Σαν Αντόνιο και θα ολοκληρωθεί στη Φιλαντέλφια στις 26/1. Πλέον μένει να φανεί αν θα ‘ναι στη διάθεση του κόουτς Βον πριν από τις 10/2.