Los Angeles Lakers-Brooklyn Nets 116-103

Μεγάλη νίκη-έκπληξη των Lakers απέναντι στους Brookly Nets. Με αυτόν τον τρόπο σταμάτησαν το αρνητικό σερί πέντε ήττων που είχαν μέχρι και τη χθεσινή ημέρα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα, ωστόσο στο τέταρτο δωδεκάλεπτο πήραν διαφορά 10 πόντων με την οποία πανηγύρισαν ουσιαστικά και τη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Davis με 37 πόντους, 10 επιθετικά ριμπάουντ ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι 21 από τους 37 πόντους ήρθαν στη τρίτη περίοδο. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Durant με 31.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Sacramento Kings-Golden State Warriors 122-115

Εκπληκτική νίκη του Sacramento απέναντι στην ομάδα του Curry. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι μετά το 39-26 των Warriors στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το step up ήρθε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο που το επιμέρους σκορ ήταν 38-23 υπέρ των γηπεδούχων. Φυσικά, η νίκη αυτή είχε όνομα και επίθετο. Ο Domantas Sabonis ήταν απλά τρομερός. Πέτυχε 26 πόντους με 22 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Αντίθετα, από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Curry με 27 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Minnesota Timberwolves-Cleveland Cavaliers 129-124

Δίχως Mitchell και Allen το Cleveland δεν μπόρεσε να αποφυγεί τη τέταρτη διαδοχική ήττα απέναντι στους Timberwolves. Παρά το γεγονός πως ο Garland με 51 πόντους έκανε ότι μπορούσε για να πάρει η ομάδα του το ροζ φύλλο, εντούτοις η μεγαλειώδης εμφάνιση των Russell με 30 και Towns με 29 πόντους και οι εμπνεύσεις τους στη τελευταία περίοδο έδωσαν μια σημαντική νίκη στους γηπεδούχους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Philadelphia 76ers-Utah Jazz 105-98

Ο Embid και η παρέα του υποχρέωσαν τους Jazz στη δεύτερη συνέχομενη ήττα τους. Αναφέρουμε φυσικά τον Embid γιατί ο Καμερουνέζος center έβαλε 26 από τους 27 πόντους της ομάδας του στη τελευταία περίοδο και συνολικά 59 από τους 105. Συγκεκριμένα είχε 59 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 7 τάπες. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Beasley με 18 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.