Οι Bucks με πολλές ελλείψεις καθώς αγωνίστηκαν δίχω τον Γιάννη αλλά και τέσσερις βασικούς ηττήθηκαν από τους San Antonio Spurs εκτός έδρας σχετικά εύκολα με σκορ 11-93. Συγκεκριμένα, εκτός από τον Γιάννη έλειπαν οι Middleton, Alen, Holiday και Ingles. Μοιραία λοιπόν δίχως το απαραίτητο rotation ξέμειναν από δυνάμεις.

Για τους νικητές, ο Jonhson έκανε μεγάλο ματς καθώς σταμάτησε στους 29 πόντους με 5/8 τρίποντα ενώ ο Vassell προσέθεσε άλλους 22. Στην αντίπερα όχθη, πάλεψε ο Carter με 21 πόντους και ο Lopez με 19.

Το παιχνίδι είχε υψηλό tempo και η τρίτη περίοδος έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι ξέφυγαν για πρώτη φορά με 21 πόντους (75-54). Ωστόσο, οι Bucks κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά και να μειώσουν στους επτά πριν τη λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου. Το επιμέρους σκορ 28-17 όμως στη τελευταία περίοδο αλλά και το ελλειπές rotation των φιλοξενουμένων δεν άφηναν περιθώρια ανατροπής της κατάστασης. Έτσι λοιπόν το San Antonio επίβληθηκε εύκολα φτάνοντας σε ρεκόρ 6 νίκες και 7 ήττες.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.