Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο ρωτήθηκε για τον καβγά ανάμεσα στον συμπαίκτη του τον Brook Lopez και τον παίκτη των Kings Trey Lyles.  Υπερασπίστηκε πάντως τον συμπαίκτη του για το γεγονός πως είναι πάντα εκεί για να τον προστατεύσει, τη στιγμή που η δική του καλοσύνη εκλαμβάνεται σε κάποιες περιπτώσεις ως αδυναμία.

Ο Greek Freak ρωτήθηκε φυσικά για το συμβάν, απορώντας για τη χρησιμότητα μιας τέτοιας πράξης από τον Λάιλς και εκθειάζοντας τον Λόπεζ για το γεγονός πως είναι πάντα εκεί για να τον υπερασπιστεί, τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ.

Εγώ προσπαθώ απλώς να παίζω. Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα τι συνέβη. Μου είπαν ότι μ’ έσπρωξε από πίσω. Εγώ δεν είδα αν μ’ έσπρωξε γιατί δεν είχα οπτική επαφή και δεν έπεσα συνεχίζοντας να κινούμαι. Ο Μπρουκ όμως νευρίασε, κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει, και του φώναξε να μην το ξανακάνει, να μην με ξανασπρώξει με αυτόν τον τρόπο.

Μόνο τότε κατάλαβα ότι μ’ έσπρωξε στην πλάτη. Εκτιμώ ότι ο Μπρουκ φυλάει τα νώτα μου, είναι ο δικός μου τύπος, εντός κι εκτός γηπέδου, θα είναι ο δικός μου τύπος για μια ζωή. Προσωπικά εγώ απέχω από τέτοιες καταστάσεις, όντας επικεντρωμένος στο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν κάποιοι που εκλαμβάνουν την καλοσύνη μου αυτή ως αδυναμία. Εκεί ακριβώς υπάρχει η ομάδα να με προστατεύει και το εκτιμώ που το κάνουν για μένα.

Ξέρω ποιος είναι ο ρόλος μου. Ο δικός μου ρόλος είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει μέσα από τις ικανότητές μου. Υπάρχουν στιγμές που εκνευρίζομαι και συγκρούομαι με άλλους αν περάσουν τα όρια. Έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά σ’ έναν αγώνα οκτώ πόντων δεν βρίσκω τον λόγο να έρθεις ν’ αντιπαρατεθείς με κάποιον. Ομολογουμένως πάντως η ομάδα είναι πάντα πίσω μου για να με προστατεύει”, τόνισε σχετικώς ο Γιάννης.

Η σχετική απάντηση του Γιάννη μετά το 4:20 του video: