Ο Ja Morant μηνύθηκε από την οικογένεια του 17χρονου για επίθεση και χρήση βίας προς τον γιο τους σε έναν αγώνα μπάσκετ το περασμένο Σεπτέμβριο

Όπως υποστηρίζουν τα έγγραφα της αστυνομίας ο 17χρονος ενώ έπαιζε μπάλα φαίνεται πως χτύπησε αθελά του με τη μπάλα το πρόσωπο του Morant. Ο star του NBA όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές αφού του κόλλησε το πηγούνι στον ώμο του, ρώτησε κάποιον που έπαιζε στο ματς «αν πρέπει να του το κάνω…».

Παράλληλα, σύμφωνα με τα έγγραφα, ο 17χρονος είπε ότι ο Morant στη συνέχεια «συνέχισε να τον κολλάει ενώ βρισκόταν στο έδαφος» – και ισχυρίζεται ότι ένας άλλος άνδρας πήδηξε μέσα και άρχισε να τον χτυπά επίσης. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ο αδερφός του Morant. Εν συνεχεία, ο παίκτης συνέχισε να τον χτυπάει. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 23χρονος παίκτης των Grizzles έχει παραδεχτεί το χτύπημα, αλλά τονίζει ότι το έκανε σε κατάσταση αυτοάμυνας.

Από εκεί και πέρα, αστυνομία ερεύνησε τους ισχυρισμούς για αρκετές εβδομάδες… προτού υποβάλει την υπόθεση στο γραφείο του εισαγγελέα της περιφέρειας στις 4 Οκτωβρίου. Λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, οι αστυνομικοί λένε ότι η DA αρνήθηκε τη δίωξη.

Δεν είναι σαφές τι επιδιώκει ο ενάγων στη αγωγή. Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι ο Ja Morant, καθώς και ο παιδικός του φίλος  Davonte Pack , αναφέρονται ως κατηγορούμενοι.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Tags:
Ja Morant NBA