Μεγάλη νίκη των Lakers απέναντι στους Pelicans στη παράταση ενώ το Cleveland συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία νικώντας και τους περυσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος.

Cleveland Cavaliers-Boston Celtics 104-103

Πριν δύο μέρες το Cleveland κέρδισε στη παράταση τους Κέλτες. Το ίδιο ακριβώς έγινε και το αποψινό βράδυ. Πρωταγωνιστές αυτής της δραματικής νίκης ήταν οι Garland και Mitchell οι οποίοι σκόραραν 29 και 25 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά οι Celtics είχαν την μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν το ματς στο τέλος της παράτασης αλλά ο Brown ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε σκοράρει 30 πόντους αστόχησε σε σουτ από μέση απόσταση. 6/6 λοιπόν για το Cleveland που συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Los Angeles Lakers-New Orleans Pelicans 120-117

Άλλο ένα ματς που κρίθηκε στη παράταση. Οι Lakers πήραν μια μεγάλη νίκη επί των Pelicans στη παράταση. Ήρωας της αναμέτρησης ο Ryan ο οποίος ευστόχησε σε σουτ σε νεκρό χρόνο για να στείλει τον αγώνα στη παράταση. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Walker με 28 πόντους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτός μαζί με τον Ryan πέτυχαν τα 8 από τα 10 εύστοχα τρίποντα της ομάδας.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Miami Heat-Sacramento Kings 110-107

Το μεγάλο σουτ του Heroe πριν το φινάλε οδήγησε στη νίκη τους Miami με σκορ 110-107. Ο «Ήρωας» των τελευταίων δευτερολέπτων σταμάτησε στους 26 πόντους ενώ μάζεψε και 12 ριμπάουντ. Ο Lowry προσέθεσε άλλους 22 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Sabonis με 22 πόντους 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Δείτε τα στατισικά του αγώνα ΕΔΩ.