Ένα ακόμη All Star Game ολοκληρώθηκε. Το τριήμερο στο Short Lake City στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και άπαντες στρέφονται πλέον στη τελική ευθείας της κανονικής διάρκειας του NBA.

Ωστόσο, αυτό που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και είναι ενδιαφέρον να επισημάνουμε είναι το γεγονός πως ο MVP του All Star Game πανηγυρίζει στο τέλος και το πρωτάθλημα με την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, στο All Star Game του 2021 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 35 πόντους και επτά ριμπάουντ ανακοινώθηκε MVP της διοργάνωσης και λίγους μήνες αργότερα πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τους Milwaukee Bucks.

Ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα στο All Star Game του 2022, ο Stephen Curry με 50 πόντους και 16 τρίποντα ανακηρύχθηκε δικαιωματικά πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης και φυσικά λίγο καιρό μετά φόρεσε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Golden State Warriors.

Χθες, στο All Star Game του 2023 ο Jason Tatum σταμάτησε στους 55 πόντους ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ. Φυσικά, ήταν ο MVP του αγώνα και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα έχει όλα τα φόντα να πανηγυρίσει με τoυς Boston Celtics το πρωτάθλημα.

Λέτε η ιστορία να επαναληφθεί; Θα το μάθουμε σε λίγο καιρό.