«Θα τα βρούμε κάποια στιγμή με το Γκριν απλά δε θα δώσω περισσότερες απαντήσεις στους δημοσιογράφους» . Φαίνεται πως ήταν η απάντηση του K.D που από ότι φαίεται ενοχλήθηκε που ο τύπος και τα social media τράβηξαν τόσο πολύ το θέμα. Ναι μεν λοιπόν απάντησε στους δημοσιογράφους όμως ήταν κάπως… νοθρός

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν στην αρχή αν οι 2 τους τα βρήκαν και το τι συζητήθηκε μεταξύ τους. «“Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Έχουμε μεγάλη σεζόν μπροστά μας” Αυτό θα το κρατήσω για τα αποδυτήρια. Έτσι το κάνουμε εδώ. Καταλαβαίνω οτι έχετε (σ.σ οι δημοσιογράφοι) μία δουλειά να κάνετε, αλλά δεν πρόκειται να σας δώσω τίτλους για τα θέματά σας. Ό,τι έγινε, έγινε. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε και να παίξουμε μπάσκετ”.

Στη συνέχεια ο ίδιος ήθελε να σταθεί στο παιχνίδι, όμως οι δημοσιογράφοι επέμεναν, και μάλιστα ρωτήθηκε αν είναι φίλοι, πως τους φάνηκε η τιμωρία και έλειωε πραγματικά από την ομάδα. « Εγώ εστίασα στο παιχνίδι και δε με ενδιέφερε αν η ομάδα θα τιμωρούσε τον Γκριν ή οχι”.δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε φίλοι όμως σίγουρα ήταν περίεργο που έλειπε. Είναι μέλος της ομάδας περισσότερο καιρό από εμένα, είναι πυλώνας για την ομάδα. Το γεγονός ότι δεν τον είχαμε ήταν περίεργο. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ΝΒΑ”.