Ο Ja Morant των Memphis Grizzles απενεργοποίησε τους λογαριασμούς του στα social media ζητώντας συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τόνισε πως θα αναζητήσει βοήθεια για να διαχειρίζεται καλύτερα τα προβλήματά του.

Δήλωση στην οποία απολογείται για την απαράδεκτη συμπεριφορά του εξέδωσε ο Ja Morant. Ο 23χρονος γκαρντ των Grizzles  έδειξε  ένα όπλο σε live μετάδοση που έκανε μέσω Instagram την ώρα που διασκέδαζε σε κάποια νυχτερινό μαγαζί, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, τόσο από την ομάδα του, που τον έθεσε εκτός για τα δύο επόμενα παιχνίδια, όσο και από το NBA, που ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του.

Κάπως έτσι ο Morant κατάλαβε ότι έχει εκτραχυνθεί και επέλεξε να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του σε Instagram και Twitter. Παράλληλα σημείωσε:

Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, την πόλη του Μέμφις και ολόκληρο τον οργανισμό των Grizzles, επειδή τους απογοήτευσα. Θα απομακρυνθώ για λίγο καιρό ώστε να πάρω βοήθεια και να μάθω καλύτερους τρόπους να διαχειρίζομαι το άγχος και γενικά την ψυχική μου κατάσταση.