Ακόμη μια νίκη για τους Milwakee Bucks και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους σκληροτράχηλους Raptors με σκορ 104-101. Φυσικά, ο Greek Freak ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τις προσδοκίες και προσέθεσε στο βιογραφικό του μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. Πάμε όμως να ξετυλίξουμε το κουβάρι της αναμέτρησης.

Οι Raptors μπήκαν αρκετά νευρικοί στην αναμέτρηση και ήταν εκνευριστικά άστοχοι με 0/15 σουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και έτσι με σωστές αποφάσεις στην επίθεση προηγήθηκαν με +9 (12-21) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Καθώς περνούσε ο χρόνος οι Bucks ανέβαζαν την απόδοση τους με αποτέλεσμα να προηγηθούν με +21 (69-90) στο 44′. Ωστόσο, με τη βοήθεια του κόσμου οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα απίστευτο σερί 28-7 και έφεραν τούμπα το ματς. Η παράταση ήταν γεγονός. Ο Γιάννης παρά το γεγονός πως όλη η άμυνα ήταν προσαρμοσμένη πάνω του, μοίραζε εντυπωσιακά τη μπάλα και μία από αυτές ήταν η πάσα στον Allen που έδωσε και τη μεγάλη νίκη.

Απίστευτα πράγματα για ακόμη μια φορά από τον Έλληνα super star. Συγκεκριμένα, έκανε triple double και σκόραρε 30 πόντους με 6/15 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 15/21 βολές, 21 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων μεγάλο παιχνίδι έκανε ο VanVleet με 28 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.