Οι Golden State Warriors, μετά από δύο σεζόν γεμάτες μετριότητα, ήττες και πολλές άτυχες στιγμές, κατάφεραν να επιστρέψουν πριν από δύο περίπου μήνες στην κορυφή του ΝΒΑ κάμπτοντας την αντίσταση των φιλόδοξων μα δίχως εμπειρία Boston Celtics με 4-2 στις νίκες στους Τελικούς της λίγκας. 

Έκτοτε, όπως είναι φυσικό άλλωστε, οι παίκτες των “Πολεμιστών”, και κυρίως οι απόλυτοι ηγέτες τους, δεν έχουν σταματήσει λεπτό να απολαμβάνουν το ήρεμο καλοκαίρι τους περνώντας πολύ χρόνο με τις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους γενικότερα δίχως την πίεση του “πρέπει” για ένα πάσει θυσία πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Ένας εξ αυτών μάλιστα, ο Draymond Green, η “φωνή” των “Πολεμιστών” δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια ανάπτυξης της δυναστείας τους στα πέπλα του πρωταθλήματος, παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια την γυναίκα της ζωής του, την Hazel Renee, σε ένα λαμπερό διήμερο πάρτι.

Από εκεί φυσικά δεν έλειψε και η παρουσία πολλών παικτών του ΝΒΑ, με τους σούπερ σταρ Jayson Tatum και LeBron James αλλά και τα αδέρφια Curry -Stephen και Seth- να είναι τα κεντρικά πρόσωπα του γάμου -όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα social media ήδη από το Σάββατο (13/8).

Αυτός που φαίνεται να το ζει πάντως περισσότερο από τον καθένα -εκτός του γαμπρού Green, που τα… έσπασε στη σκηνή- δεν είναι άλλος από τον “Βασιλιά” που διασκεδάζει με την ψυχή του το πάρτι στον γάμο του καλού του φίλου αλλά και σταθερού αντιπάλου στους Τελικούς του ΝΒΑ από το 2015 μέχρι και το 2018.