Ο James Harden φημολογείται πως είναι ο μεγάλος στόχος των 76ερς για την ερχόμενη σεζόν, με το front office της ομάδας να ετοιμάζεται να παίξει τα… ρέστα του για τον «Μούσια».
Παρά το γεγονός πως έχει δηλώσει πιστός στους Rockets, η φημολογία για το μέλλον του καλά κρατεί. Ο James Haden βρίσκεται στο Χιούστον όμως την ίδια στιγμή έχει ανοίξει κουβέντα σχετικά με την ερχόμενη σεζόν και το μέλλον του στην ομάδα.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο Shams Canaria οι 76ερς αναμένεται να κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους κατά τη διάρκεια της off season, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους, στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν τον τίτλο. O άνεμος αλλαγής στην πόλη της Pensylvania  με την έλευση των Doc Rivers και Daryll Morey δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό παράγοντα για την έκβαση της υπόθεσης, και η σχέση του νέου προέδρου του οργανισμού και του σούπερ σταρ της ομάδας του Τέξας η οποία είναι εξαιρετική.

Πάντως η ομάδα της Philly δείχνει να είναι διατεθειμένη να πλαισιώσει τους σταρ της ομάδας της με τέτοιο τρόπο ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.