Λίγες ώρες πριν έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ από τους Sacramento Kings.

Ο Βούλγαρος forward επέλεξε τη φανέλα με το Νο.7 και κατόπιν πέρασε από την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Πήρα μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα μου και είμαι πραγματικά χαρούμενος που το έκανα για χάρη το Σακραμέντο. Ευχαριστώ τον οργανισμό των Κινγκς επειδή την περσινή σεζόν ήλθαν στην Ευρώπη για να με δουν από κοντά, μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ.

Δεν μου αρέσει να λέω πολλά. Θέλω να δείχνω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Όλοι είδαν τι έκανε πέρσι το Σακραμέντο και θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Θα κάνω ό,τι μου πει ο κόουτς ώστε αυτή η ομάδα να συνεχίσει να κερδίζει και να βελτιώνεται.

Δεν περίμενα να έλθουν σχεδόν… όλοι στην Ελλάδα, όμως αυτό μου έδειξε ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα. Έπαιξε κομβικό ρόλο για την απόφασή μου.

Όλα τα μέλη του οργανισμού των Κινγκς μου έδειξαν αγάπη και σεβασμό. Χαίρομαι για αυτό. Μου αρέσει να νικάω . Για αυτό ακριβώς παίζω μπάσκετ. Για να απολαμβάνω το παιχνίδι και να κερδίζω.

Όταν έπρεπε να πάρω την απόφαση, έβαλα κάτω τα θετικά και τα αρνητικά, όπως κάνω κάθε φορά. Όσο προχωρούσαν οι συζητήσεις κατάλαβα ότι εδώ το μέλλον είναι λαμπρό για εμένα, ότι αυτό το μέρος ήταν για μένα.

Image