Οι Utah Jazz συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν νικώντας αυτή τη φορά τους Clippers. Το ίδιο και το Cleveland που συνεχίζει να αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα οι Raptors πέτυχαν δύσκολη νίκη δίχως τον ηγέτη τους Siakam.

Utah Jazz-Los Angeles Clippers 110-102

Σε ανοδική πορεία η ομάδα της Utah η οποία επιβλήθηκε των Clippers και ανέβηκε στο 8-3. Σε αυτή την ανέλπιστη νίκη πρωταγωνιστές ήταν ο Clarkson με 23 πόντους αλλά και ο Sexton με 22. Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έκαναν την επιστροφή τους στη τρίτη περίοδο με πρωτοβουλίες κυρίως του George ο οποίος σταμάτησε στους 33 πόντους. Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Los Angeles Lakers-Cleveland Cavaliers 100-114

Δεν έχουν σταματημό αυτοί οι Cavaliers. Δεν σταμάτησαν ούτε στο LA και το ρεκόρ 8-1 είναι γεγονός. Στην άλλη πλευρά η κατηφόρα των Lakers συνεχίζεται με το ρεκόρ να φτάνει στο 2-6. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ωστόσο, προς το τέλος της τρίτης περιόδου οι Cavaliers πάτησαν το γκάζι. Έχοντας ηγέτη τον Mitchell που σταμάτησε στους 33 πόντους, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα επτά πόντων (80-87) και από εκείνο το σημείο η κατάσταση του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Από τους ηττημένους διασώθηκε ο James με 27.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Toronto Raptors-Chigago Bulls 113-104

Αναμέτρηση με απουσίες η συγκεκριμένη. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν δίχως τον καλυτερό τους παίκτη Siakam ενώ η ομάδα του Chigago στερήθηκε τις υπηρεσίες των LaVine και Ball. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη εν’ όψει της συνέχειας. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο VanVleet με 30 πόντους και 11 ασίστ ενώ από τους ηττημένους πάλεψε ο DeRozan με 20.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Memphis Grizzles-Washington Wizards 103-97

Σημαντική νίκη για το Memphis που παρά την κυριαρχία του σε όλη σχεδόν την αναμέτρηση, εντούτοις έδειξε αυτοκτονικές τάσεις προς το τέλος αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη απέναντι στους Wizards και παρέμεινε αήττητο εντός έδρας (4-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Bane που σκόραρε 28 πόντους και τον Morant να έχει γεμάτη στατιστική με με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από τους ηττημένους διασώθηκε ο Morris με 18.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.