Ένα ξαφνικό διαζύγιο έλαβε χώρα πριν από λίγο στον Μαγικό Κόσμο του ΝΒΑ, καθότι ο Steve Nash έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με τους Brooklin Nets. Θυμίζουμε ότι η παρέα του Durant πριν λίγες ώρες επιβλήθηκε των Pacers, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-5.

Βέβαια το άσχημο ξεκίνημα του οργανισμού του Brooklyn δεν ήταν ο μόνος λόγος για την αποχώρησή του από την ομάδα, καθότι από το καλοκαίρι είχε τεταμένες σχέσεις με τους αστέρες της ομάδας Kevin Durant και Kyrie Irving, με τους δύο παίκτες μάλιστα να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Προς το παρόν θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο βοηθός του Zach Von, ωστόσο ο Καναδός τεχνικός θα αποτελέσει μία προσωρινή λύση στον πάγκο των Nets. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας Joseph Chai εξετάζει ως διαδόχους του Nash τους Ime Udoka και Quinn Sneider. Ο πρώτος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τους Celtics, εξαιτίας του γνωστού σκανδάλου που προέκυψε με την υπάλληλο της ομάδας, ενώ ο δεύτερος έφυγε από τους Jazz το καλοκαίρι που μας πέρασε.