Αγωνία στους Bucks για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα με τους Bulls λόγω τραυματισμού στον δεξιό καρπό.

Οι Bucks πήραν μια πύρρειο νίκη απέναντι στους Chicago Bulls 100-112 παρά τον τραυματισμό  του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek Freak” τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να κόψει τον Κόμπι Γουάιτ στην δεύτερη περίοδο, όταν έπεσε λίγο άτσαλα πάνω στο μαξιλάρι της μπασκέτας. Αμέσως έπιασε το δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Οι Bucks έθεσαν αμέσως εκτός τον Γιάννη για το υπόλοιπο του αγώνα, χωρίς να προχωρήσουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού πρώτα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις. Παράλληλα, όπως γίνεται σαφές, ο τραυματισμός του θέτει προς το παρόν σε αμφιβολία και την παρουσία του στο All Star Weekend της Γιούτα.

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα νέα για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο,

Όπως αποκάλυψε ο Mike Budenholzer μετά το παιχνίδι, η ακτινογραφία που έβγαλε ο Γιάννης μετά τον τραυματισμό του ήταν “καθαρή” και πλέον η περίπτωσή του θα επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα.

Ελπίζουμε ότι δεν έχει κάτι, η ακτινογραφία ήταν καλή. Έχει ένα μικρό διάστρεμμα” δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μπακς, για να προσθέσει: “Θα δούμε πώς αισθάνεται αύριο και τις επόμενες ημέρες, ώστε ακολούθως να εκτιμήσουμε την κατάσταση”.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη:

https://www.youtube.com/watch?v=Hs8KxHWZzYA&t=1s