Στο ντέρμπι ουραγών της Ανατολής οι Hornets κέρδίσαν τους Pistons 117-106 είδαν όμως τον Lamelo Ball να τραυματίζεται ξανά, μόνο που αυτή τη φορά ο νέος τραυματισμός του ενδέχεται τελικά να τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

O Lamelo Ballαπλώς δεν μπορεί να μείνει υγιής φέτος. Για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν ο σταρ των Hornets τραυματίστηκε, μόνο που αυτή τη φορά ο νέος τραυματισμός του ενδέχεται τελικά να τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο νεαρός γκαρντ χτύπησε στον δεξιό αστράγαλο στον αγώνα με τους Pistons, όταν σε μία προσπάθειά του να κάνει ντρίμπλα πίσω από την πλάτη ξαφνικά έπεσε στο παρκέ πιάνοντας το πόδι του. Τα άσχημα νέα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για κάταγμα!

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι την φετινή σεζόν ο Μπολ υπέστη τρεις φορές διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, χάνοντας συνολικά 28 αγώνες λόγω αυτών των προβλημάτων. Μετά τον νέο τραυματισμό του – στον δεξιό αστράγαλο αυτή τη φορά – γίνεται σαφές ωστόσο ότι ο εκρηκτικός γκαρντ μάλλον έχει ευπάθεια στο συγκεκριμένο σημείο.

Την φετινή σεζόν ο Μπολ έχει 23.4 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 8.5 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Ball.