«Κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για 40 λεπτά. Το κλειδί ήταν η άμυνά μας. Πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα κόντρα στην Άλμπα. Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, μπορεί να σε τιμωρήσει. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό για 40 λεπτά, αλλά το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Είχαμε εξαιρετικό passing game, βρήκαμε ελεύθερα σουτ και φτάσαμε δίκαια στη νίκη», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Βόβορας, προτού προσθέσει:

«Η Alba παίζει χωρίς συναισθήματα. Είτε είναι μπροστά με 20 πόντους, είτε χάνει, θα παίξει το ίδιο μπάσκετ. Αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Αυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να είσαι 40 λεπτά alert και να παίζεις χωρίς συναισθήματα. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε, πάνω σε αυτό περπατάμε. Γι’αυτό μοχθούμε».

Για την χρησιμοποίηση του Μήτογλου και τον Κασελάκη: «Ο Ζακ είναι εκτός αυτή την στιγμή. Μας καλύπτει στο “5”. Κάποιες φορές επιλέγουμε τον Μήτογλου εκεί, είναι τακτικά θέματα αυτά, γιατί μπορεί να τραβήξει μακριά από την ρακέτα τους ψηλούς. Ο Κασελάκης δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς, σήμερα ήταν κλειδί για εμάς. Γενικά οι παίκτες από τον πάγκο είναι κλειδιά. Αυτό είδαμε σε όλες τις νίκες μας».

Για την ενέργεια που έβγαλαν οι «πράσινοι» μετά την διπλή παράταση με την Ρεάλ: «Και η Άλμπα είχε παράταση και ταξίδι. Δεν είμαστε κουρασμένοι. Ήταν το ίδιο και γι’αυτούς. Το σημαντικό είναι το πως διαχειριζόμαστε το “πρέπει”. Σήμερα είχαμε 36 deflections, η πίεση πρέπει να βγαίνει στην άμυνα. Αν είσαι καλός εκεί, θα είσαι καλός και στην επίθεση. Από εκεί θα βρεις ρυθμό. Αν δεν έχεις άμυνα, δεν θα είσαι ανταγωνιστικός, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα όπως η Άλμπα».

Για τον Κασελάκη: «Ήταν ο παίκτης – κλειδί. Μας βοήθησε σε όλα τα σχήματα, μας έδωσε κάτι έξτρα. Γι’αυτό φτάσαμε στη νίκη».

Για το γήπεδο στον Βοτανικό: «Είναι μία κουβέντα που γίνεται πολλά χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό. Ο Παναθηναικός αξίζει και δικαιούται να έχει δικό του γήπεδο, με όσα έχει προσφέρει στον αθλητισμό».