Ηταν που ήταν σκοτεινό και καταθλιπτικό το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τα διαδοχικά «στραπάτσα» στα παιχνίδια με Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα ήρθε και το πρόβλημα τραυματισμού του, Ιωάννη Παπαπέτρου για να… δέσει το γλυκό. Και φυσικά για να προστεθεί ένας σημαντικός «πονοκέφαλος» στον προπονητή της ομάδας, Ρικ Πιτίνο.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει λίγες ελπίδες για να ενισχύσει το «τριφύλλι» στο αυριανό (7/2, 21:30) παιχνίδι με την Zenit Saint Petersburgστο ΟΑΚΑ για την 24η Αγωνιστική της Euroelague.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» είναι εξαιρετικά αμφίβολος, μετά τον μυικό σπασμό και λουμπάγκο που υπέστη στη μέση στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού (5/2) ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, είχε έντονες ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο μέρος του αγώνα του Βελιγραδίου, όπου ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τους Σέρβους.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κατόρθωσε να προπονηθεί σήμερα (6/2) με το «τριφύλλι». Εμεινε «εκτός» της προπόνησης και έκανε θεραπείες.

Η κατάσταση του παίκτη του Παναθηναϊκού θα επανεκτιμηθεί αύριο. Το «πράσινο» ιατρικό τιμ θα τον δει λίγο πριν το αυριανό ματς, για να φανεί αν έχει ελπίδες να ενισχύσει την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Ρώσους στο ΟΑΚΑ.

Όλα δείχνουν όμως, ότι οι ελπίδες να προλάβει το ματς με την Zenit Saint Petersburgείναι πολύ λίγες κι αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, ο Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί.