Ο Κώστας Σλούκας έκανε δηλώσεις στην δημόσια τηλεόραση μετά το μεγάλο διπλό της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να κερδίσουν και την Πέμπτη τον Παναθηναϊκό. Επίσης μίλησε για την εμφάνιση του Μπογκντάνοβιτς, για τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τι είπε:

«Όταν βγήκαμε στο γήπεδο, ξέραμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική. Πολύ δύσκολα περνάς από εδώ. Χάσαμε νωρίς τη συγκέντρωσή μας και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε. Στα αποδυτήρια, είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και το κάναμε. Ο Μπογκντάνοβιτς έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και κερδίσαμε. Το σημαντικό ήταν να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι νωρίς να κάνω απολογισμό. Μέχρι τώρα έχουμε και καλές και κακές στιγμές. Έγινε το πρώτο βήμα για να πάμε στο Final Four κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ δύσκολη σειρά και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και δεύτερο ματς εδώ, για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας».

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Φυσικά και μπορεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός break. Γι’ αυτό εμείς οφείλουμε να νικήσουμε ξανά εδώ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε, αλλά πιστεύω στις δυνάμεις της έδρας μας».

Για τον Ολυμπιακό και τις «μάχες» με την Εφές είπε: «Είναι αμφίρροπη σειρά. Πιστεύω πως αν ο Ολυμπιακός πάρει τα δύο πρώτα παιχνίδι, θα είναι στο Final Four».