Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του “τριφυλλιού”:

Για το ματς με την Χίμκι: «Η Χίμκι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει επενδύσει πολλά χρήματα τη φετινή σεζόν. Εκτιμούμε πως στο πρώτο μέρος η διαφορά θα πρέπει να ήταν μεγαλύτερη για μας. Είχαμε θέματα στο αμυντικό ριμπάουντ, ενώ δεν αμυνθήκαμε σωστά και στο τρίποντο του αντιπάλου μας. Η Χίμκι πήρε πολλές δεύτερες επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ και το πληρώσαμε αυτό».

Για το σημερινό ματς με την Εφές: «Είχαμε δύσκολα ταξίδια. Ίσως επηρεαστούν κάποια παιδιά που χρειάζονται ενέργεια. Ουσιαστικά είχαμε μια μέρα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Πρόκειται για μια δομημένη ομάδα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχει ξεκάθαρους ρόλους, δημιουργία, μια εξαιρετική ομάδα».

Για το αν ο Νικ Καλάθης θα επηρεαστεί από το μεγάλο χρόνο συμμετοχής που είχε στα προηγούμενα ματς: «Ο Νικ (Καλάθης) αγωνίζεται όσο παίζει και ο Μίσιτς στην Εφές».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν έχει επικεντρωθεί σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη της Εφές: «Είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει εξαιρετικούς δημιουργούς όπως είναι ο Μίσιτς και ο Λάρκιν. Πρόκειται για δυο κομβικούς παίκτες που παίρνουν όλες τις αποφάσεις μέσα στο παρκέ».