Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο:
«Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 40 λεπτά. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά, απ’ έξω προς τα μέσα και το αντίστροφο και πήγαμε πολύ καλά επιθετικά. Αμυντικά κάναμε πολλά λάθη, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη».
-Για την διπλή εβδομάδα: «Πάντα η διπλή εβδομάδα είναι δύσκολη για κάθε ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο στην Γκραν Κανάρια, αλλά και σήμερα και μας βοήθησε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».
Αναλυτικά όσα είπε ο Άντονι Ράντολφ:
«Πήραμε μια καλή νίκη, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Έπαιξαν μέχρι τέλος, είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Έχουμε μεγάλο βάθος ως ομάδα. Ο καθένας από τον πάγκο μπορεί να μπει και να βοηθήσει. Όποιον παίκτη να πάρετε από την ομάδα μας και να τον βάλετε σε άλλη ομάδα θα ήταν άμεσα βασικός».
Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέφερι Τέιλορ:
«Παίξαμε με περηφάνεια για τη Ρεάλ και θέλουμε να παίζουμε καλά σε καθε παιχνίδι. Έχουμε κίνητρο όλοι μας να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται να παίξεις καλή άμυνα απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και να κυκλοφορήσεις την μπάλα καλά για να μπορέσεις να βρεις τα σουτ που πρέπει Το κάναμε σήμερα και πήραμε τη νίκη».