Συνέχεια αύριο (15/03), με την δεύτερη ημέρα της 11ης αγωνιστικής στο Top-16 της Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή πως θα είναι οι τραυματίες (Σχορτσιανίτης, Σκορδίλης, Ξανθόπουλος) και αναλόγως θα πράξει, για την χρησιμοποίηση τους.

Παιχνίδι, που χρειάζεται προσοχή το αυριανό για τους “πράσινους”, αφού όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, η Γερμανοί δυσκόλεψαν πάρα πολύ την Εφές στην Ο2 World (ήττα με 91-86). Ο Παναθηναϊκός θέλει την νίκη του στο Top-16, που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση, ειδικά με μία τυχόν ήττα της Μάλαγα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να μην αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες απέναντι στην Ζαλγκίρις των τεραστίων οικονομικών προβλημάτων, ενώ ενδιαφέρον θα είναι ο ισπανικός “εμφύλιος” μεταξύ της Ρεάλ και της Μάλαγα. Τέλος, η Μπαρτσελόνα δεν θα συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στους αδύναμους και χωρίς νίκη στο Top-16, παίκτες της Μπεσίκτας.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (7-3) – Ζαλγκίρις Κάουνας (4-6) (18:00)

Άνετη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα για τους Ρώσους στην Γερμανία, απέναντι στην Μπάμπεργκ (78-58). Με νίκη επί των Λιθουανών θα συνεχίζουν να ελπίζουν στην θέση του ομίλου, που αποφέρει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Η Ζαλγκίρις μετά την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ στην παράταση (105-104), έχασε ουσιαστικά όποιες ελπίδες είχε για κατάκτηση της 4ης προνομιούχου θέσης. Πολλά οικονομικά προβλήματα για τους Λιθουανούς, που θα στερηθούν τον Πόποβιτς, Γιανκούνας και Ντάρντεν που μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης (9-1) – Ουνικάχα Μάλαγα (5-5) (20:45)

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη για την Ρεάλ την περασμένη εβδομάδα στην Λιθουανία απέναντι στην Ζαλγκίρις (105-104 παράταση), που την κράτησε στην θέση του Ε ομίλου. Απέναντι της η Μάλαγα, η οποία μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (66-60), θέλει να κάνει την έκπληξη, ώστε να συνεχίζει να ελπίζει στην τέταρτη προνομιούχα θέση που οδηγεί στα προημιτελικά. Δύσκολη η αποστολή των παικτών του Γιάσμιν Ρέπεσα, στην έδρα των Μαδριλένων, που έχουν βλέψεις για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μπαρτσελόνα (9-1) – Μπεσίκτας (0-10) (21:45)

Μετά το σπουδαίο “διπλό” στον Πειραιά την περασμένη εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό (90-77), η Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι συνεχίζουν να απογοητεύουν με την παρουσία τους στο Top-16, έχοντας μόνο ήττες σε 10 αγώνες, με την πιο πρόσφατη στην έδρα τους, απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ (83-73). Οι Καταλανοί έχουν περάσει ήδη στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα!