Το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα, ο οποίος οδήγησε τη Φενέρ στη νίκη επί της Ρεάλ για τα playoffs της Ευρωλίγκας, έπλεξε ο Πέρο Άντιτς μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
 
Παράλληλα, ο Σκοπιανός σέντερ αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες σειρές των προημιτελικών, τονίζοντας πως υποστηρίζει τον Ερυθρό Αστέρα και τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο συνυπήρξε πριν πολλά χρόνια στην ΑΕΚ.
 
«Καθένας που ήρθε από τον πάγκο βοήθησε πολύ και είμαι χαρούμενος που ο Σλούκας μετά από τόσους τραυματισμούς είχε αυτοπεποίθηση και μας βοήθησε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη. Η ώρα του είναι τώρα και τον ξέρω πολύ καλά. Έπαιξα μαζί του δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Έχει αποδείξει ότι καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Κώστας είναι ένας από αυτούς του παίκτες που παίζουν για την ομάδα. Μπορεί να σκοράρει, να πασάρει, δεν είναι εγωιστής και έχει τρομερή αίσθηση παιχνιδιού», έγραψε χαρακτηριστικά στο blog του στην Ευρωλίγκα. 
 
Για τις υπόλοιπες σειρές, ανέφερε: «Παρακολουθώ και τις υπόλοιπες σειρές. Υποστηρίζω την πρώην ομάδα μου, τον Ερυθρό Αστέρα, και μετά τον καλό φίλο μου τον Γιάννη Μπουρούση. Ήταν συμπαίκτης μου όταν έπαιζα στην ΑΕΚ».