Με το που τελείωσε την καριέρα του σαν αθλητής, ο Mike Batiste επέστρεψε στην πατρίδα του όπου μένει μόνιμα και εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στους Wizards, όμως ποτέ δεν έπαψε να παρακολουθεί τα μπασκετικά τεκταινόμενα στην Ευρώπη και ειδικά σ’ ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα, όπου και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Φυσικά, η γνώμη του μετράει και με το παραπάνω όταν πρόκειται για την Euroleague, στην οποία ο ίδιος άφησε το «στίγμα» του φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού -και της Fenerbahce. Ο άλλοτε «πράσινος» φόργουορντ-σέντερ έχει θετική γνώμη για τον Ολυμπιακό, αφού τον βλέπει να φτάνει μέχρι και τον τελικό της Euroleague.

 

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος Αμερικανός συμμετείχε στο Euroleague Bracket Challenge της Λιθουανικής ιστοσελίδας BasketNews και επέλεξε τα σκορ των σειρών και τις ομάδες που πιστεύει ότι θα προκριθούν στο Final-4 της διοργάνωσης, μέχρι και τον τελικό νικητή, θεωρώντας ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να είναι η μία απ’ τις δύο φιναλίστ της φετινής Euroleague.

 

Ο Mike Batiste πρόβλεψε τον Ολυμπιακό να κερδίζει τη σειρά απέναντι στη Monaco με 3-1, ενώ στο Final-4 θεωρεί ότι θα φτάσουν επίσης η Armani, η Barcelona και η Real Madrid. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τού παλαίμαχου παίκτη, η Barcelona θα αποκλείσει τη Real και ο Ολυμπιακός την Armani, με τους «Blaugrana» να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Tags:
Eurolaegue