Το back to back στα εδάφη της EuroLeague -το οποίο επισημοποιήθηκε απόψε μετά και την οριακή νίκη επί της Real Madrid στο μεγάλο τελικό στο Βελιγράδι- φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για την Efes Anadolu, που κινείται ήδη για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά με στόχο το 3peat.
Και η απόκτηση του Will Clyburn αναμένεται να βάλει… φωτιά σε όλη τη μπασκετική Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Ugur Ozan Sulak, η ομάδα της Πόλης φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Αμερικανό άσο της CSKA Moscow -που μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες από το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη– για τη νέα σεζόν, κάτι που τη θέτει ήδη ως το ακλόνητο φαβορί για μια ακόμα κατάκτηση!

Υπενθυμίζουμε πως η εμπόλεμη κατάσταση στα ουκρανικά εδάφη είχε φέρει πολλούς παίκτες της «Αρκούδας» εκτός Ρωσίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας -ανάμεσά τους και οι Shengelia και Hackett που μεταφέρθηκαν στην Ιταλία και την πρωταθλήτρια EuroCup Virtus Bologna-, κάτι που μπορεί να αποτελεί και τον λόγο του, όπως φαίνεται, οριστικού φινάλε στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Από την άλλη μεριά, το συγκρότημα του Ergin Ataman, δυναμώνει ακόμα περισσότερο και γεμίζει επικίνδυνα τα όποια κενά του σε άμυνα και επίθεση…