O Vasilije Micic έχει κάνει πράγματα στην Euroleague και ο παίκτης της Efes έχει πολλούς «μνηστήρες», καθώς όλες οι μεγάλες ομάδες θα έδιναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Ο 36χρονος Σέρβος, όμως, τους έκοψε την όρεξη, καθώς ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την Efes, δείχνοντας ότι θέλει να παραμείνει στην τουρκική ομάδα.

Ο Micic μίλησε στην ιστοσελίδα «Mozzartsport» για την επόμενη μέρα της καριέρας του και ξεκαθάρισε ότι είναι  «δεμένος» στην Efes. «Έχω συμβόλαιο με την Anadolu Efes για την επόμενη σεζόν».

O 26χρονος παίκτης της τουρκικής ομάδας σχολίασε και την οριστική διακοπή της σεζόν στην Euroleague και τόνισε ότι η απόφαση για οριστική διακοπή ήταν σωστή: 

«Μπορώ να πω ότι η απόφαση της Euroleague ήταν σωστή. Δεν θα πρέπει να το κοιτάμε από μία όψη, αλλά από πολλές. Η διοργάνωση ήταν ανενεργή για αρκετό καιρό.

Πάρθηκε η καλύτερη απόφαση, με βάση την προοπτική. Ο κίνδυνος των τραυματισμών ήταν μεγάλος, ενώ θα ήταν αμφίβολη η ποιότητα των αγώνων. Όταν τελειώσει η Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν, θα ξεκινήσει το Προολυμπιακό τουρνουά, οπότε πιστεύω ότι ήταν σωστή η απόφαση.

Πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Ο καθένας εξετάζει την κατάσταση από τη δική οπτική. Αλλά, θα ήταν ένα σοκ για όλους τους παίκτες να μπουν να παίξουν, μετά από τόσο καιρό. Η ανθρώπινη υγεία είναι πάνω από όλα».

 

O VASILIJE MICIC EN ΔΡΑΣΕΙ