Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Οκτάβιους Ελις, μίλησε σήμερα (3/2) κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Κάουνας για το αυριανό (4/2, 20:00) ματς με τη Ζαλγκίρις στην 23η Αγωνιστική της Euroleague. Ο Ελις τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη, να δώσει το 100% και να ακολουθήσει το πλάνο μάχης που έχει φτιάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Αμερικανός, όμως, έκανε ειδική μνεία και στον ηγέτη της ομάδας, τον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας ότι οι παίκτες πρέπει να τον ακούνε στο παρκέ.
 
Αναλυτικά ο Οκτάβιους Ελις είπε στην αναχώρηση της ομάδας για το Κάουνας:

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο παρκέ της Zalgirio Arena:  «Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δίνουμε το 100% μας σε κάθε κατοχή και να μην εγκαταλείψουμε ποτέ τη μάχη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή».

Για τον ρόλο του Σπανούλη και τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες: «Θα πρέπει να ακούμε τον αρχηγό στο παρκέ, να ακούμε τις οδηγίες των προπονητών μας και να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».