Ο άσος της Baskonia, Tornike Shengelia, έκανε μία αν μη τι άλλο πολύ καλή σεζόν φέτος και η Euroleague δεν θα μπορούσε να το περάσει έτσι αψήφιστα αυτό. Αποφάσισε λοιπόν να φτιάξει ένα βίντεο με τις ομορφότερες φάσεις του.

Σίγουρα ένας απ’ τους κορυφαίους forward της Euroleague, ο Shengelia, κάνει όλες τις δουλειές για την ομάδα του, δίνοντας πάντα τον καλύτερό του εαυτό.

Σίγουρα την προπέρσινη χρονιά δεν θέλει να την θυμάται ο 28χρονος, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό σε εύρος (τρεις μήνες) και κρισιμότητα κομμάτι της διοργάνωσης.

Παρ’ όλα αυτά πέρυσι η τύχη και η υγεία φέρθηκαν καλύτερα στον Γεωργιανό αποδεικνύοντας πως είναι τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται, ώστε κάθε χρόνο να ξεκινά με την ίδια αλλά ακόμη πιο εμφατική σταθερά για την Baskonia.

Σίγουρα είναι ο ηγέτης των Βάσκων και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.

Ομοίως και φέτος, όπου ο 28χρονος φόργουορντ παραμένει κινητήριος μοχλός της ομάδας του, δίνοντας αυτό το κάτι παραπάνω σε ποιότητα, εμπειρία και μπασκετική ευφυΐα στο παρκέ και γενικότερα.

Η ολότητα του έργου του Shengelia στην Baskonia, η αισθητή και πληθωρική του παρουσία στο παρκέ και δη στη ρακέτα είναι εμφανής απ’ αυτή την 5ετή του θητεία του.

Φέτος μετρά 15.9 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 18.5 στο σύστημα αξιολόγησης σε συνολικά 30:24 λεπτά που αγωνίζεται.

Δείτε εδώ μερικές από τις πιο όμορφες φάσεις του: