Ερυθρός Αστέρας και Maccabi Tel Aviv αναμετρήθηκαν χθες στο Βελιγράδι, με τους γηπεδούχους να επικρατούν χάρις σε ένα μοναδικό δεύτερο ημίχρονο (43- 30) με 76- 64, φτάνοντας τις 10 νίκες στη φετινή EuroLeague.

Ο πιο τρανός πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν για ακόμα μια φορά ο Jordan Loyd, ο οποίος σταμάτησε στους 21 πόντους, τα 7 ριμπάουντ και τις 4 τελικές πάσες κόντρα στην ομάδα του Ισραήλ.
Αλλά αυτή φαίνεται πως δεν ήταν η μοναδική φορά που τους έριξε στο καναβάτσο την ίδια ημέρα!

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισραηλινού δημοσιογράφου της «ομάδας του λαού», Roi Cohen, η Maccabi πρότεινε ένα συμβόλαιο της τάξης των 650.000 δολ. για την επόμενη σεζόν, με τον Loyd να αρνείται κατηγορηματικά.

Γενικότερα φέτος, ο guard του Ερυθρού Αστέρα μετράει 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, την ίδια στιγμή που σουτάρει με 42% εντός πεδιάς, 31% στο τρίποντο (6 προσπάθειες) και 92% από τη γραμμή των βολών, βιώνοντας την καλύτερη σεζόν του στην Ευρώπη (είχε αγωνιστεί και πέρυσι στην EuroLeague με τη Valencia). Κόντρα στη Maccabi είναι ακόμα καλύτερος ωστόσο, αριθμώντας περίπου 22.5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ σε δύο παιχνίδια (1 νίκη).