Όπως ανακοίνωσε η ίδια η CSKA Moscow, o Daniel Hackett γίνεται ακόμα ένας παίκτης της που αναχωρεί άμεσα από τη χώρα μαζί με την οικογένειά του μετά και την εισβολή της Ρωσίας στα ουκρανικά εδάφη εδώ και μερικές ημέρες, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να βρίσκει καταφύγιο στις ΗΠΑ εντός ολίγων ωρών.

 


 

 

Έτσι, γίνεται ο 6ος κατά σειρά αθλητής της αρμάδα του Δημήτρη Ιτούδη που αποχωρεί είτε ως ένδειξη διαμαρτυρίας είτε για λόγους ασφάλειας μετά τους Tornike Shengelia, Iffe Lundberg, Marius Grigonis, Johannes Voigtmann και Joel Bolomboy, με την Virtus Bologna να φαίνεται πέρα για πέρα πρόθυμη να εκμεταλλευτεί την εν λόγω κατάσταση και να πείσει τον Ιταλό άσο να επιστρέψει στη χώρα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Emiliano Carchia του Sportando, η ομάδα του Sergio Scargiolo φαίνεται πως έχει εγγυηθεί συμβόλαιο στον Hackett μέχρι και τον Ιούνιο του 2024, σε μια δυναμική κίνηση για να τον πείσει να φορέσει τα χρώματά της!

 


 

 

Ωστόσο, ο έμπειρος γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη «ρωσική αρκούδα», το οποίο αφενός δεν έχει σπάσει μετά την απόφασή του να απομακρυνθεί για λίγο διάστημα από την πρωτεύουσα κια αφετέρου δεν του επιτρέπει να συζητήσει με κάποια άλλη ομάδα της Ευρώπης.