Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Euroleague έκανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης της Εφές με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική του ΤΟΡ-16. Καταλυτικά στοιχεία για την έκβαση της αναμέτρησης, όπως σχολίασε ο “σοφός”, είναι ο έλεγχος του ρυθμού αλλά και ο περιορισμός του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο περιμένει να αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα περιμένουμε να αγωνιστεί κανονικά ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Λαμποράλ Κούτσα , τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι πολύ σημαντικός για μας.

Το κλειδί της αναμέτρησης είναι η άμυνα σε καταστάσεις δύο εναντίον δύο πάνω στον Σπανούλη και ο ρυθμός τους ματς»

Απο την μεριά του, Ντογκούς Μπαλμπάι πρόσθεσε:

«Πλησιάζουμε στο τέλος του Toπ-16 και κάθε ματς είναι σημαντικό. Αυτή την εβδομάδα παίζουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό σε μία σκληρή μάχη. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός παρουσιάζουμε μία μικρή καμπή στην απόδοσή μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και οι δύο ομάδες παλεύουν και στα 40 λεπτά, όποια αντέξει θα νικήσει.

Ελπίζω να είναι είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη»