Μία μοναδική φάση σημειώθηκε στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπαρτσελόνα (25/10) για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μεταξύ του Κώστα Παπανικολάου και του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς υποδέχτηκε στην Πόλη τους Καταλανούς, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Ευρώπης αλλά και με εκλεκτούς καλεσμένους στο γήπεδο.

Ένας από αυτούς ήταν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς, που πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα στην Τουρκία, αρπάζοντας την ευκαιρία για να συναντήσει τον κουμπάρο του (Ομπράντοβιτς) και πλήθος γνωστών και φίλων. Ένας από τους τελευταίους είναι και ο Κώστας Παπανικολάου, όπου αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα πλέον, ενώ με τον Σέρβο προπονητή τους συνδέει η κοινή πορεία τους στον Ολυμπιακό.

Απέμεναν δύο λεπτά για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και ο Έλληνας διεθνής, με το πάθος και την μαχητικότητα που τον συνοδεύουν, έτρεξε για μία χαμένη μπαλιά στο πλάι του παρκέ και ξαφνικά βρέθηκε… αγκαλιά με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος καθόταν σε μία από τις “court seats” του γηπέδου! Οι δυο τους αντέδρασαν με χαμόγελα για αυτό το μοναδικό περιστατικό, ενώ αξίζει να θυμηθούμε πως πριν από ενάμιση χρόνο οι δυο τους, αγκαλιάζονταν στην Κωνσταντινούπολη πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό (Μάιος 2012)!