Μόνο ο ένας από τους τρεις πονοκεφάλους που είχε ο Ντέιβιντ Μπλατ εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Τελ Αβίβ πέρασε σήμερα (5/2).  Οι άλλοι δυο παρέμειναν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο πονοκέφαλος που πέρασε ήταν αυτός που είχε να κάνει με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο «υπαρχηγός» προπονήθηκε κανονικά σήμερα (5/2), θα πετάξει κανονικά αύριο (6/2) με την ομάδα για το Τελ Αβίβ και θα παίξει κόντρα στην Μακάμπι μεθαύριο (7/2). Αντίθετα η ομάδα και ο Μπλατ αγωνιούν για την συμμετοχή των Κώστα Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ελληνας φόργουορντ, που ταλαιπωρείται από ένα προεπιγονατιδικό αιμάτωμα στο δεξί πόδι, έβγαλε σήμερα μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Αντίθετα ο Σέρβος σέντερ  (έχει ένα πρόβλημα στην κνήμη) δεν κατόρθωσε να προπονηθεί και έμεινε στα «πιτς».

Η μέρα της κρίσης για τους δυο παίκτες θα είναι η αυριανή. Οι Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα δοκιμάσουν να προπονηθούν αύριο (6/2) πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ. Αν τα καταφέρουν θα πάνε με την ομάδα στο Ισραήλ και θα παίξουν.

Για την ώρα πιο πολλές ελπίδες φαίνεται να έχει ο «Παπ» αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί και οι δυο παίκτες να δώσουν το παρών.