Δεν του έφτανε του Ολυμπιακού η ήττα (84-79) από την Fenerbahce, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν και τους Κώστα Παπανικολάου και Octavius Ellis να τραυματίζονται κατά την διάρκεια του ματς, να αποχωρούν από το παρκέ και να μην ξαναπαίζουν.

Και τώρα η ομάδα έχει την… αγωνία τους. Οι δυο παίκτες θα κάνουν εξετάσεις αύριο στην Αθήνα. Εκεί θα φανεί μια και καλή το τι ακριβώς έχουν κι αν φυσικά έχουν κάτι σοβαρό ή όχι.

Ο Ellis τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι στο 24΄.14΄΄. Ο Αμερικανός είχε βουτήξει στο παρκέ για να πιάσει την μπάλα. Εκεί έπεσε πάνω του ο Ulanovas ή καλύτερα (και χειρότερα για τον Ellis) ο Λιθουανός έπεσε πάνω στο αριστερό χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Ellis έδειξε να πονάει. Έφυγε αμέσως από το παρκέ και δεν ξαναμπήκε στο ματς. σε μια διεκδίκηση και πήγε στον πάγκο)

Στο 37΄.13΄΄ η τύχη γύρισε την πλάτη και στον Παπανικολάου. Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» διεκδίκησε ένα ριμπάουντ. Ένιωσε πόνους και έπιασε το πίσω μέρος του σβέρκου του. Και φυσικά αποχώρησε από το ματς και δεν έπαιξε άλλο στη συνέχεια.

Ο Παπανικολάου είχε ταλαιπωρηθεί από ραιβόκρανο τον τελευταίο καιρό. Ο τραυματισμός του ίσως να έχει σχέση με αυτό, καθώς αμέσως μετά τον τραυματισμό του απόψε, ο παίκτης έπιανε το σημείο του σβέρκου του που είχε το πρόβλημα με το ραϊβόκρανο.

Όπως είπαμε όμως, όλα για τους Παπανικολάου και Ellis θα ξεκαθαρίσουν αύριο, οπότε και οι παίκτες θα κάνουν εξετάσεις.