Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να κέρδισε την άτυπη μάχη που έδωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντέιβις. Ο Αμερικανός παρουσιαζόταν αρχικά κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα προτού μπει σφήνα η ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Ωστόσο, οι “μπλαουγκράνα” εμφανίστηκαν με νέα βελτιωμένη πρόταση και ο Ντέιβις μοιάζει να καταλήγει εκεί.

Ο 27χρονος αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους σέντερ της Euroleague και βρέθηκε μάλιστα στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Ήταν δεδομένο πως όλα τα βλέμματα θα στρέφονταν πάνω του, όπως και έγινε. Τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει διάφορες πληροφορίες οι οποίες εμπλέκουν τον σέντερ της Ζαλγκίρις με την αγορά ενός πολυτελούς σπιτιού στην καταλανική πρωτεύουσα.

Όλα δείχνουν πως ο Ντέιβις βρίσκεται μια ανάσα από τη Μπαρτσελόνα, ενώ την είδηση της αγοράς του σπιτιού επιβεβαίωσε η σύζυγος του, Λένζι Ντέιβις. Παράλληλα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας τόνισε επίσης πως ο Αμερικανός προέβη στην αγορά του σπιτιού και τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες της πολυσυζητημένης μετακίνησης του Ντέιβις στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η δημοσίευση του Ντονάτας Ουρμπόνας στο twitter: