H Euroleague άλλαξε την ώρα του αυριανού (14/10) αγώνα Ολυμπιακός –Armani και ανακοίνωσε ότι το τζάμπολ θα γίνει τελικά στις 19:30 και όχι στις 21:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αιτία της αλλαγής είναι η Πανελλαδική απεργία που θα γίνει την Πέμπτη (15/10) στην χώρα μας, θα παραλύσει τα πάντα και είχε ήδη προκαλέσει «τρεχάματα» στο θέμα της αναχώρησης της Armani Milano από την Ελλάδα, αλλά και της άφιξης της Maccabi για το ματς της Παρασκευής (16/10) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η Armani είχε προγραμματίσει να γυρίσει στην Ιταλία την Πέμπτη (15/10), αλλά η απεργία της άλλαξε τα πλάνα.

Η Euroleague ενημερώθηκε σχετικά και αποφάσισε να βάλει νωρίτερα (19:30, αντί 21:00) το αυριανό ματς του ΣΕΦ ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Armani, προκειμένου οι Μιλανέζοι να γυρίσουν στην πατρίδα τους κατευθείαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, το θέμα της Maccabi δεν έχει ξεκαθαρίσει και επίσημα ακόμα, αλλά το πιο πιθανό είναι να έρθουν οι Ισραηλινοί στην Ελλάδα κατευθείαν την ημέρα (16/10) του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αλλαγή την ώρας του τζάμπολ στο ματς με την Armani:

«Αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο.

Το τζάμπολ του αυριανού (14/10) αγώνα με την ιταλική ομάδα θα γίνει στις 19:30 αντί στις 21:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ